fredag 28. september 2007

Mer mdf-plater

Nå er det fastslått - mdf-platene vi har kjøpt er en feilvare! :(
Visstnok har produsenten fått inn en dårlig parti med mdf fra Tyskland og laget 30 000 kvm med panelplater av det (så det er ikke bare vi som har problemer....).

De har heldigvis ordnet opp for seg og kom med 2 alternativer.
1. Platene blir rivd og vi får nye ferdigmalte til halv pris.
2. Det kommer 2 stykker (de som reiser rundt) og pusser ned alt og maler på nytt og vi får igjen for malingen vi har kjøpt.

Alt 1. hadde vært det beste hvis vi bare hadde hatt plater med standard lenge, men både i gangen og på kjøkkenet har vi ekstra lange plater og de finnes ikke i ferdigmalte. Og å ha ferdigmalte og selvmalte i samme rom er ikke aktuelt.

Så da blir det alt.2. På mandag og tirsdag kommer de hit og pusser og maler.

Det betyr at vi blir noen dager forsinket. Jeg hadde tenkt å ta fri ons-fre neste uke for å sette opp kjøkken, men nå blir det man-ons uken etter der.

At kjøkkenet er så nært betyr at jeg må gjøre alvor av hvitevare-handlingen snart. Har heldigvis vært rundt og fått pris fra 3 forskjellige butikker allerede. Men det skiller skuffende lite. Hadde hørt at når man kjøpte alle hvitevarene på et sted kunne man få en god pris, men det er bare slått av litt på hvert produkt. Når vi handler for 38 000,- burde det jo bli litt rabatt...
Ser ut som om vi handler på Johnsen Elektro i Storgata i Porsgrunn. De var billigst (med 500 kr), men det viktigste er at de er mye nærmere enn Expert på Lie.
Noen som vet noe bra eller dårlig om Johnsen Elektro, så rop ut.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hvor mye får dere for kr 38 000? Er det inkl ventilatorhette?

Kristine sa...

Det er Siemens kombiskap, Beha stekeovn, Beha induksjonstopp, Aeg oppvaskmaskin, Appliance ventilator og Kenwood kjøkkenmaskin.
Ventilatoren er et merke jeg ikke har hørt om før og ikke dyr, ellers har vi plukket fra (nesten) øverste hylle med bl.a. booster på alle platene, pyrolyse i ovnen, stillegående oppvaskmaskin og det eneste kombiskapet med liten nok fryseboks og stort nok kjøleskap. :)

Anonym sa...

Hei!

Får håpe at platene blir ferdig fiksa mandag/tirsdag!! Veldig koselig å ha besøk av deg og barna i dag. Får satse på at det blir mer tid til sånt når byggeprosjektet er vel gjennomført! Stå på!

Klem-marit

Kristine sa...

Det er forresten Asko oppvaskmaskin, ikke AEG.